Nieuws
'Kaas op pizza of burger vaak nep' PDF Print

Mensen die denken dat ze echte kaas op hun pizza of cheeseburger hebben, komen bedrogen uit. Meestal is het zogenoemde analoogkaas, een mengsel van palmvetolie, zetmeel, melkeiwit en zouten. De reden dat ze het gebruiken is simpel: geld. De nep-kaas is namelijk veel goedkoper dan echte kaas. Dat blijkt uit een onderzoek van het tv-programma Keuringsdienst van Waarde.

 

Lees meer...
 
Wijn en Kaas? PDF Print

Dat wijn en kaas goed bij elkaar passen is al jaren bekend. De vraag is meer welke kaas en welke wijnen passen goed bij elkaar? Hier volgen wat voorbeelden:

Lees meer...
 
UPD: Lekkernij 3 jaar! PDF Print

Lekkernij is jarig! De winkel is 3 jaar, dat moet gevierd worden. Kijk naar de acties in de winkel!

 

 

 

 


 

 
Consumptie kaas fors omhoog PDF Print

Gatenkaas, boerenkaas, smeerkaas. Goudse, Edammer, Maaslander. Jong, oud, belegen, volvet of 20-plus, de kaas wordt duur betaald. De prijs van de voornamelijk goudgele lekkernij stijgt de laatste tijd enorm. Wie wekelijks bij dezelfde marktkraam een gelijksoortig stuk kaas koopt, heeft al gemerkt dat daarvoor in een paar weken tijd, meerdere euro's extra neergeteld moeten worden. Oorzaak zoals altijd met alles, uiteraard een prijsstijging van de grondstoffen. "Het is begonnen met melk en weipoeder.

Lees meer...
 
« StartVorige12345VolgendeEinde »

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Zoekfunctie: